У квітні 2025 року в Україні відзначилася тенденція до зростання цін на свинину та борщовий набір, тоді як ціни на яйця та деякі овочі зменшилися. За даними Українського клубу аграрного бізнесу, ціни на борщ зросли на 19%, а на цибулю ріпчасту – на 82% в порівнянні з попереднім місяцем. Ціни на буряк, капусту та моркву також підвищилися через скорочення пропозиції. Однак ціни на стару картоплю зменшилися, а ціни на молочні продукти залишилися стабільними. Свиняче м’ясо подорожчало на 20%, а яловичина на 6%. Однак ціни на куряче філе зросли, а на курячі стегна знизилися. Яйця та салатні овочі також подешевшали. На ринку бакалії ціни на соняшникову олію зросли, а на рис залишилися стабільними. Водночас ціни на огірки та помідори знизилися через збільшення пропозиції тепличної продукції. У наступні тижні можливе подальше здешевлення огірків.
