Технології - Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує - дослідження

Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження

Міжнародна група вчених провела глобальний огляд понад 70 наукових досліджень і встановила, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Дослідження показало, що навіть невелике щоденне споживання обробленого м’яса пов’язане з підвищеним ризиком розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Найгірші результати були саме у групи людей, які споживали оброблене м’ясо. Навіть маленька кількість обробленого м’яса щодня може значно збільшити ризики захворювань. Вчені радять обмежити споживання таких продуктів у раціоні, оскільки вони можуть призвести до серйозних хронічних хвороб.